Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Οδό για τα γυρίσματα με Μπαντέρας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία Θεσσαλονίκης από τις 18:00 μ.μ της Τετάρτης 30/06/2021 έως τις 05:00 της Πέμπτης 01/07/2021, καθώς θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από την συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων), έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1 χιλιόμετρο, νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα), θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.

H Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακού κομφούζιου και ζητάει την κατανόηση και την συνεργασία των πολιτών.

ΠΗΓΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος