Θεσσαλονίκη: Ο Νίκος Γρούμπας μας μυεί στα μυστικά της αφράτης βασιλόπιτας

Array

Ο Νίκος Γρούμπας, ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα, μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα μυστικά της βασιλόπιτας. Οι τιμές είναι για όλα τα βαλάντια και κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, δηλαδή περίπου στα 10-12 ευρώ το κιλό οι απλές και στα 16-18 ευρώ αυτές με το γλάσο ή οι γεμιστές.

Όπως είπε ο κ . Γρούμπας, έχει ζυμώσει μέχρι στιγμής πολλά κιλά και δεν προλαβαίνει να ψήνει, καθώς στο ζαχαροπλαστείο του πηγαίνουν καθημερινά δεκάδες Θεσσαλονικείς και αγοράζουν όχι μόνο για το δικό τους πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλλά και για φίλους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος