Τραγωδία στη Σητεία – Νεκρό βρέφος 6 μηνών (video)

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός βρέφους, μόλις 6 μηνών, στη Σητεία. Το μωρό τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια άγριου καυγά των γονιών του. Συνελήφθη ο πατέρας

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 52χρονος, ο οποίος εργάζεται στον δήμο Σητείας, επέστρεψε στο σπίτι του, σύμφωνα πληροφορίες σε κατάσταση μέθης και άρχισε να διαπληκτίζεται με την 30χρονη σύζυγό του. Ακολούθησε καβγάς και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το βρέφος χτυπήθηκε από τον πατέρα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Αμέσως διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Ηράκλειο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το μωρό κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.
Το βρέφος έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Η Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα περίπου 9 το βράδυ προσκομίστηκε στο νοσοκομείο μας από τους γονείς του βρέφος 6 μηνών λόγω κάκωσης κεφαλής. Το βρέφος ήταν σε κωματώδη κατάσταση χωρίς καμία αντίδραση σε ερεθίσματα. Έγινε άμεση χειρουργική και παιδιατρική εκτίμηση από τους εφημερεύοντες ιατρούς του νοσοκομείου μας, σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία παιδιάτρου και αναισθησιολόγου στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη του προσωπικού του Νοσοκομείου και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

Ο πατέρας του βρέφους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεάπολης για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης. Ο 52χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 12:30, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το γεγονός, που έχει σοκάρει την Κρήτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος