Κ.Μητσοτάκης: «Έργα και παρεμβάσεις 2,5 εκατ. ευρώ για τον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας»

Εξαγωγικά προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια σούπερ μάρκετ της Ευρώπης – νωπά φρούτα και λαχανικά – είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του σε μεγάλη μεταποιητικήεξαγωγική μονάδα στον Νομό Πέλλας.

Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των εξαγωγών κατά 20% γεγονός που καταδεικνύει την αναπτυξιακή δυναμική του πρωτογενούς τομέα.

Με αφορμή το υψηλότατο κόστος της ενέργειας – ειδικά στις βιομηχανικές μονάδες- ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνιζε πως η επένδυση σε φωτοβολταϊκά θα τις ωφελήσει.

Επίσης, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού και την Έφορο Αρχαιοτήτων Πέλλας επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, ο οποίος αναδεικνύεται με έργα και παρεμβάσεις ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε δύο σημαντικά έργα υποδομών – τον οδικό άξονα Πέλλας – Θεσσαλονίκης του οποίου οι προσφορές ανοίγουν στις 31 Οκτωβρίου και το φράγμα Αλμωπίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την σύσκεψη που είχε στην Εδεσσα με αιρετούς του νομού Πέλλας και κυβερνητικά στελέχη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος