Κάρυστος – Ένας επίγειος παράδεισος covid-free 

Ένας επίγειος παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, χωρίς τον κίνδυνο του κορονοϊού είναι Κάρυστος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο. «Είχαμε ένα έως μηδέν κρούσματα κατά την διεξαγωγή των τέστ τονίζει ο κ. Ραβιόλος. Ελπίζουμε ότι έως τις 14 Μαΐου θα έχουν επιλυθεί τα προβλήματα στην μετακίνηση του πληθυσμού και θα αρθούν τα απαγορευτικά μέτρα. Η Εύβοια είναι στο κόκκινο, ενώ εμείς έχουμε τηρήσει όλα τα μέτρα και τα καταφέραμε. Ως covid-free θα μπορέσουμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες το Πάσχα».

Διαθέτουμε το πλεονέκτημα της εγγύτητας με την Αθήνα επισημαίνει ο δήμαρχος, που ανησυχεί κυρίως για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο των αντοχών τους.

Πέρυσι κερδίσαμε το στοίχημα. Είχαμε το πλεονέκτημα ότι βρισκόμαστε κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πήραμε μια ανάσα την θερινή περίοδο και ελπίζουμε να συνεχιστεί και φέτος, ειδικά μετά τους εμβολιασμούς του πληθυσμού, κατέληξε, ο κ. Ραβιόλος και κάλεσε τους επισκέπτες στην Κάρυστο, μόλις ανάψει το πράσινο φώς από τους ειδικούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος