Πολιτογραφημένος Θεσπρωτός ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

Ένας απρόσμενος καλεσμένος της εκπομπής ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μιλά στην ΕΡΤ3, για την ξεχωριστή διαδρομή που πραγματοποίησε από τα γήπεδα των μεγάλων ομάδων της Α΄εθνικής έως την Θεσπρωτία, όπου εγκαταστάθηκε και δηλώνει μόνιμος κάτοικος και προπονητής της τοπικής ομάδος του Θεσπρωτού.

«Νομίζαμε ότι ολοκληρώσαμε την παραμονή μας στην Ελλάδα με την Αθήνα, αλλά με την οικογένειά μου ανακαλύψαμε έναν τόπο με φιλόξενους ανθρώπους και κάναμε ένα νέο ξεκίνημα εδώ», δηλώνει ο διάσημος ποδοσφαιριστής.

Από το 1971, που ήρθε στην Ελλάδα η πορεία του ήταν ένδοξη και μακριά. Μαζί με τον Γιώργο Αραμπατζάκη, φίλο από τα παλιά και ιδιοκτήτη της ομάδος “Θεσπρωτός” αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Θεσπρωτία, προπονώντας την τοπική ομάδα. Πολιτογραφημένος πλέον Έλληνας, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, δηλώνει υπερήφανα ότι έχει υπηρετήσεις στον στρατό, και η οικογένεια του επιθυμεί να μείνει εκεί. Στα σχέδια του είναι να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα. Στην ομάδα τον “Θεσπρωτό”, που έχει υψηλούς στόχους βρήκε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον. Στόχος του Αργεντίνου προπονητή είναι η πρώτη κατηγορία, ενώ η ομάδα του είναι ένα φυτώριο νέων ταλέντων, όπου τα παιδιά παίζοντας χτίζουν χαρακτήρα, και πολλά από αυτά έχουν μεγάλες προοπτικές να στελεχώσουν γνωστούς συλλόγους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος