17η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στο Μετρό Σύνταγμα

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή του κόσμου άρχισε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, η 17η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00.

Στη φετινή έκθεση, περίπου σαράντα επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζουν διατροφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στο κέντρο της Αθήνας, παρασύροντας τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Η Foodex -για τρίτη συνεχόμενη φορά- με την επικοινωνιακή αρωγή της ΕΡΤ, ως κύριου χορηγού επικοινωνίας της έκθεσης, διοργανώνει δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό τη διάθεσή τους στις δομές «Κιβωτός του Κόσμου» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας»

Με το σύνθημα «Βοήθησε και εσύ… Μπορείς!!!» καλούμε το κοινό να συνεισφέρει σε αυτή τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους ανωτέρω φορείς.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης, 6-8 Οκτωβρίου 2016, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Τηλέφωνο: 210.924.5577
  • Email: info@verticom.gr
  • Facebook 

Ωράριο λειτουργίας: 09:00 – 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος