ΚΙΝΑΛ: “Ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ”

To ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Ροδόπη παρουσίασε ο επικεφαλής της Συντονιστικού Οργάνου για τις Εθνικές Εκλογές, Παύλος Δαμιανίδης.

ΚΙΝΑΛ: “Ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ”
Πρόκειται για τους Ιλχάν Αχμέτ, Κυριακή Γολγάκη, Σιμπέλ Οσμάνογλου, Γιώργο Μανανά και Αλέξανδρο Τσιτηρίδη.
Ο κ. Δαμιανίδης τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί μία Βουλευτική έδρα στη Ροδόπη και επίσης την τρίτη θέση στο πολιτικό σκηνικό, με το τρίτο κόμμα να μπορεί να πάρει και εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Θέλουμε την ενίσχυση των πολιτών προκειμένου να το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει το ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων που θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ και να θίξει κοινωνικά κεκτημένα.
«Στο πρόγραμμα Ελλάδα του Κινήματος Αλλαγής, υπάρχουν οι 12 δεσμεύσεις για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ζητούμε από τους πολίτες να αφήσουν κατά μέρος τις αρνητικές διαφημίσεις και αρνητικές προσεγγίσεις που έχουν προσφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ. Ζητούμε από τους πολίτες να επενδύσουν στη θετική ψήφο, να βάλλουν μπροστά τη λογική και να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής», δήλωσε ο κ. Δαμιανίδης.
Επι πλέον ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα συνεργασίας και συγκυβέρνησης με τη ΝΔ.
Από την πλευρά του ο Ιλχάν Αχμέτ στηλίτευσε την προεκλογική καμπάνια του Ευριπίδη Στυλιανίδη της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για κοινοβουλευτική ορφάνια της Ροδόπης. «Εγώ ήμουν εδώ όλα αυτά τα χρόνια και οι 200 και πλέον κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που κατέθεσα, βοήθησαν να λυθούν προβλήματα και να προχωρήσουν πράγματα για ΟΛΗ τη Ροδόπη και για τους Χριστιανούς και για τους Μουσουλμάνους. Άρα ατυχέστατος ο όρος κοινοβουλευτική ορφάνια. Για δε τον ομόθρησκό μου Μουσταφά Κατραντζή από τη ΝΔ, ο οποίος χαρακτήρισε τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις κενές περιεχομένου, οι οποίες απλά κάνουν θόρυβο, θέλω να πω πως εντάξει στις εκλογές φυσικά και θα έχουμε πόλωση, ωστόσο η απαξίωση και η αμφισβήτηση των θεσμών που επιχειρούν κάποιοι δείχνει το πόσο βάθος έχει η αντίληψή τους», σημείωσε ο κ. Ιλχάν.
Η κ. Κυριακή Γολγάκη και ο κ. Αλέξανδρος Τσιτηρίδης οι οποίοι εκπροσωπούν τους νέους, έθιξαν το θέμα της ανεργίας που πλήττει τους νέους, οι οποίοι αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό.
Η κ. Σιμπέλ Οσμάνογλου και αυτή από την πλευρά της υπογράμμισε πως θα διαθέσει όλες τις δυνάμεις της για να προσφέρει στον τόπο.
Ο κ. Γιώργος Μανανάς, θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του κινήματος και θεωρεί πως η μία Βουλευτική έδρα θα την κερδίσει το Κίνημα Αλλαγής στη Ροδόπη.

ΚΙΝΑΛ: “Ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος