Κομοτηνή: Τρέχει σαν την αστραπή

Ασχολείται με το σπριντ στα 100 και 200 m. Είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100, έφηβος ακόμη, σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Φέτος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 και 200 m στην κατηγορία των 40 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για βετεράνους.

Τώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς στην Κομοτηνή, υπό τις οδηγίες του προπονητή του, για να συμμετάσχει στους Βαλκανικούς Αγώνες που διεξάγονται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

900 αθλητές από τα Βαλκάνια δίνουν ένα ξεχωριστό ραντεβού και ο Κομοτηναίος Γιώργος Λεπίδας δηλώνει το δικό του παρόν. «Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Στίβος, είναι κάτι το υγιές, χωρίς βία που σου βγάζει πάντα θετική ενέργεια» δηλώνει στην ΕΡΑ Κομοτηνής. Παρατηρεί κι εκείνος στα τελευταία χρόνια της κρίσης, ολοένα και περισσότεροι να ασχολούνται με τον Στίβο και γενικότερα τον αθλητισμό. «Υπάρχει μια έκρηξη στην ενασχόληση με τη συμμετοχή συμπολιτών μας άνω των 30 και των 40 ετών » λέει σημειώνοντας ότι οι Έλληνες στα δύσκολα βρίσκουν ένα σωστό τρόπο να εκτονώνονται.

Προπονείται σκληρά, εργάζεται και συμμετέχει στα κοινά της Κομοτηνής. «Τίποτα δεν έρχεται εύκολα» λέει και προσθέτει «απαιτείται δουλειά και προσπάθεια». Κι ο Γιώργος Λεπίδας αποδεικνύει ότι ξέρει να αγωνίζεται και να προσπαθεί σκληρά.Φώτο:Γιώργος Λεπίδας. Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος