Κομοτηνή: Στα Κ.Ε.Π. η Ελλάδα δεν αναστενάζει

Υποδέχονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες. Δέχονται τα αιτήματα τους και τους διευκολύνουν στο λαβύρινθο της γραφειοκρατίας. Οι τριάντα εργαζόμενοι στα τέσσερα Κ.Ε.Π. της Κομοτηνής μπορούν να υπερηφανεύονται ότι καλύπτουν σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των πολιτών. «Πάντα υπάρχουν και τα παράπονα, αλλά στα Κ.Ε.Π. αυτά ακούγονται ολοένα και λιγότερο» δηλώνει ο διευθυντής των 4 Κ.Ε.Π. της Κομοτηνής Βασίλης Πάντσιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάργηση διαφόρων υπηρεσιών θα έχει ως συνέπεια τη μεταφορά επιπλέον αρμοδιοτήτων στα Κ.Ε.Π.. «Είναι πολύ καλός θεσμός αποδεδειγμένα και ο κόσμος μας επιβραβεύει» δηλώνει. Όσον αφορά στο πιο δημοφιλές έγγραφο, αυτό δεν είναι άλλο από το πιστοποιητικό γέννησης που ζητείται συχνότερα, όπως και η βεβαίωση ΑΜΚΑ.

Καθημερινά διαβαίνουν το κατώφλι τους πολίτες όλων των ηλικιών, οι περισσότεροι φεύγουν έχοντας ικανοποιηθεί το αίτημα τους. Χωρίς να χρειαστεί να χάσουν την ψυχραιμία τους ή να απολέσουν την καλή τους διάθεση. Στα ΚΕΠ της Κομοτηνή η Ελλάδα σίγουρα δεν αναστενάζει.
Φώτο:Βασίλης Πάντσιος,διευθυντής ΚΕΠ Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος