Το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διεκδικεί επάξια το δικό του Bravo

Στο θεσμό του Bravo, τον Θεσμό Κοινωνικού Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσεται, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Φορείς, Επιχειρήσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνία Πολιτών και Σχολική Κοινότητα, σε εθνικό επίπεδο στη χώρα μας συμμετέχει το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διεκδικεί επάξια το δικό του Bravo.

Το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διεκδικεί επάξια το δικό του Bravo«Είναι ένας θεσμός που έχει στόχο να ανοίξει έναν διάλογο για τους 17 στόχους που έχει ο ΟΗΕ για την κοινωνική ανάπτυξη και το περιβάλλον» εξήγησε ο Δημήτρης Γιαννακούδης υπεύθυνος του Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης μιλώντας σήμερα Τρίτη 18 Μαϊου στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες». Ο σκοπός όπως είπε του όλου διαλόγου είναι να αναδειχθούν πρωτοβουλίες από όλη τη χώρα και να προκύψουν συνέργειες οι οποίες έχουν κάνει κάτι το αξιόλογο, έχουν προσφέρει και στην κοινωνία που δραστηριοποιούνται και στο ευρύτερο σύνολο της χώρας.

To Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης συμμετέχει στο θεσμό Bravo, υποστηρίζοντας μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τη δέσμευσή του στην ανάπτυξη της Κοινωνίας, των Συνανθρώπων μας & τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διεκδικεί επάξια το δικό του Bravo
hdr

«Από το Μάρτιο του 2020 αναγκαστικά αλλάξαμε όλες τις δράσεις μας και τις κάναμε διαδικτυακά» δήλωσε ο κος Γιαννακούδης και εξήγησε ότι στο κομμάτι του Covid-19 «κινήθηκαν» και οι πρωτοβουλίες που πήραν. Αξιοποιώντας αρχικά τους τρισδιάστατους εκτυπωτές που διαθέτουν και τυπώνοντας 150 μάσκες- «ασπίδες» προστασίας σε συνεργασία με την Hellas Covid 19 response Greece και τις παρείχαμε στο υγειονομικό προσωπικό της Ξάνθης.

“Πάντα σε περιόδους κρίσεων έχουμε πολλές πηγές ενημέρωσης και παραπληροφόρησης στα Social Media, στη τηλεόραση, στον έντυπο Τύπο, οπότε με ειδικούς συνεργάτες του ΑΠΘ κάναμε στοχευμένη δράση ενάντια στη παραπληροφόρηση, δείχνοντας τον τρόπο να βρίσκουμε τις ψευδείς ειδήσεις και  πώς να τις αντιμετωπίζουμε” ανέφερε ο κος Γιαννακούδης.
Υποψήφιο στην κατηγορία Bravo Society για την πρωτοβουλία του “να συμβάλλει στην Ενημέρωση & Αντιμετώπιση του Covid-19 με συνέργειες” το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης  δηλώνει πως «Η γνώμη σας μετράει!» προτρέποντας όλους και όλες να  (το) ψηφίσουν.
ΕΔΩ
https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/xanthi-techlab.567.html?fbclid=IwAR03WqoFWcBXBsntQoEmEzha-LhxZM0ZlNG4ZI9ufSammXIrOWGCotoSg8U

Συνέντευξη-κείμενο:Μαρία Νικολάου φώτο:πηγή διαδίκτυο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος