Κομοτηνή: Ο Πανθρακικός με “Δύναμη Ψυχής” στέλνει μήνυμα πρόληψης στη μάχη κατά του καρκίνου

Την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής” στηρίζει ο Πανθρακικός. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κομοτηνής μπορεί να είναι μακριά από τα σαλόνια της Super League, ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει πιστή στις αξίες της.

Με οδηγό τα ιδανικά που συνοδεύουν την οικογένεια του Πανθρακικού και με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης στέλνει το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους που δίνουν “μάχη” ζωής. Μήνυμα πρόληψης στη “μάχη” κατά του καρκίνου.

Όχι μόνο θα συμμετέχουν τα ίδια τα μέλη της ομάδας στο «7ο περπάτημα Δύναμη Ψυχής», αλλά καλούν όλους και όλες να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Ραντεβού δίνουν με… Δύναμη Ψυχής τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, κάνοντας μια μικρή διαδρομή στο κέντρο της πόλης στέλνοντας έτσι το ηχηρό και πάντα επίκαιρο μήνυμα της πρόληψης.

“Οι πιο μεγάλες μάχες και οι πιο σημαντικές νίκες παίρνονται έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου και σε αυτήν την μάχη όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο: την πρόληψη!” σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος