Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της αν.Μ.Θ.

Αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατέθεσαν οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Αν. Μ-Θ σημειώνοντας ότι καθημερινά συνεχίζουν να βιώνουν συρρίκνωση της κτηνοτροφίας.

Στο κείμενο του αιτήματος που κατέθεσαν στον πρόεδρο του Π/Σ γίνεται αναφορά στα οικονομικά προβλήματα, στην ερήμωση των χωριών, στις οικονομικές ενισχύσεις της ΚΑΠ κ.α.

«Οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑνΜΘ δίνουμε ένα διαρκή και μοναχικό αγώνα, για να εφαρμοστεί το δίκαιο και αυτονόητο για τις ενισχύσεις των κτηνοτρόφων της περιφέρειάς μας, αλλά κι ολόκληρης της χώρας» τονίζουν.
Ζητάμε την άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το συντομότερο δυνατό, για να ενημερωθεί το σώμα από τους εκπροσώπους μας” αναφέρουν προσθέτοντας: “Σκοπός της ενημέρωσης του περιφερειακού συμβουλίου, είναι η κατανόηση της σοβαρότητας του θέματος, για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην περιφέρειά μας και ο σχεδιασμός για τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τη διοίκηση της περιφέρειας προς την κυβέρνηση, για να αρθούν οι μέχρι σήμερα αδικίες, στις ενισχύσεις των κτηνοτρόφων της περιφέρειάς μας“.

Διαβάστε εδώ:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ2 (1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος