ΓΑΣ Κομοτηνή: Μικροί και μεγάλοι σε δράση

Παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα διοργάνωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή στην Καβάλα μετακινώντας 4 τμήματα. Το παιδικό συνέχισε την επέλαση του αφού κέρδισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και παραμένει αήττητο. Ίδια γεύση και για το εφηβικό που μετακινήθηκε στην Αλεξανδρούπολη όπου κέρδισε τον Εθνικό, συνεχίζοντας και αυτό την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ταυτόχρονα στην έδρα των ακαδημιών, στο 2ο Λύκειο φιλοξενήθηκαν τα αντίστοιχα τμήματα του Εθνικού για 3 φιλικά παιχνίδια. Μαζί με το ανδρικό, αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα τους ΓΑΣ έδωσε 8 παιχνίδια (4 εκτός και 4 εντός).

Μέρος πήραν και οι ομάδες: Μακεδονικός – Ένωση Καβάλας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι προπονητές φρόντισαν τα μικρά τμήματα, οργάνωσαν τα παιχνίδια και τα γήπεδα και οι έφοροι τις μετακινήσεις και την σίτιση των αθλητών.

Στον σύλλογο του ΓΑΣ Κομοτηνή εκτός από την βιτρίνα του ανδρικού, υπάρχουν και τα παρακάτω αγωνιστικά τμήματα τα οποία μετέχουν στα πρωταθλήματα :
1)Εφηβικό
2)Παιδικό
3)Παμπαίδες
4)Γυναικείο
5)Νεανίδων
6)Κορασίδων
Ακόμη, περισσότερα από 150 παιδιά μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ στην ήδη βραβευμένη ακαδημία και άλλα 30 στην νεοσύστατη ακαδημία των Αρριανών.
“Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ αποτελεί επένδυση για την πόλη της Κομοτηνής και οραματίζεται το μέλλον του. Τηρούμε την υπόσχεσή μας στην αξιοποίηση του ντόπιου υλικού και επενδύουμε στις ακαδημίες μας!” αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος