Κομοτηνή: Συνεχίζεταi η συνεργασία του Δ.Π.Θ. με το LOGOS University College της Αλβανίας

Συνεχίζεται στενά η συνεργασία του Δ.Π.Θ. με το LOGOS University College της Αλβανίας, με αντικείμενο τη συνδρομή του επιστημονικού προσωπικού του Δ.Π.Θ. στην ανάπτυξη του Τμήματος Ελληνικών και του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας στα Τίρανα.

«Το γραφείο υποστήριξης, διδασκαλίας και μάθησης ήδη έχει πραγματοποιήσει μετά από αίτημα του Πανεπιστημίου εκεί, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου και μας ζητήθηκε να το επαναλάβουμε και να συσφίξουμε σχέσεις», δήλωσε η κα Ζωή Γαβριηλίδου, αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Όπως είπε και με το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, αλλά και με άλλα προετοιμάζεται ένα ερευνητικό πρόγραμμα που θα αφορά ακριβώς την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα ιδρύματα αυτά. «Άρα ναι, προχωράει καλά. Προχωράει και συνεχίζεται με μια συνεργασία που ετοιμάζουμε γι αυτό το ερευνητικό πρόγραμμά συν τις επιμορφώσεις που έχουμε κάνει στο Πανεπιστήμιο και θα έρθουν μάλιστα πολλές άλλες δράσεις. Συνεχίζονται και οι ανταλλαγές καθηγητών και φοιτητών με το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο», σημείωσε χαρακτηστικά.

Τέλος, όπως είπε η Αντιπρύτανης μιλώντας για τη χρονιά που έφυγε: «Το 2021 άφησε μια πολύ θετική επίγευση με πάρα πολλές προσωπικές επιτυχίες στο χώρο του Πανεπιστημίου», ευχόμενη για το 2022 «όλα αυτά να εμπεδωθούν ακόμη περισσότερο και να είναι ακόμη καλύτερα». 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος