Κομοτηνή: Ελλάδα και ξερό ψωμί…

Ο Αμέτ Σαλή από τις Σάπες εργάζονταν από το 2000 σε εργοστάσιο παραγωγής κάδων απορριμμάτων. Ωστόσο, από το 2010 άρχισαν τα προβλήματα, με κύριο την μη καταβολή των δεδουλευμένων. «Έχοντας δύο μικρά παιδιά και πολλά έξοδα ζητούσα τα χρήματά μου, αυτό μάλλον με έκανε αντιπαθή στην διοίκηση και απολύθηκα πρώτος» δηλώνει με λύπη αποκαλύπτοντας ότι μέχρι το 2013 έκανε υπομονή, αλλά στο τέλος όμως έχασε τη δουλειά του.

Από το 2013 και μετά προέκυψαν μεγαλύτερα προβλήματα για τον συμπαθή μουσουλμάνο Θρακιώτη. «Υπέστη ένα ισχαιμικό εγκεφαλικό από την στεναχώρια και το άγχος μου. Με ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα» δηλώνει σημειώνοντας ότι στα 44χρόνια του αισθάνεται ήδη γέρος. «Έψαξα παντού για δουλειά, αλλά δεν βρήκα τίποτα» δηλώνει και στο ερώτημα τι είδους απαντήσεις εισέπραττε; Απαντά «Πήγαινα ακόμη και δέκα φορές σε μια επιχείρηση, ζητούσα δουλειά ξανά και ξανά κι εκείνοι μου λέγανε: «αφήστε το τηλέφωνο μας και θα σας ειδοποιήσουμε» Δυστυχώς ποτέ δεν χτύπησε το τηλέφωνο».

Κοντά στην ανεργία του πατέρα προστέθηκε και αυτή του 23χρονου γιου. «έχει πάρει το πτυχίο του Μηχανολόγου και δεν μπορεί να βρει δουλειά ούτε καν σαν ένας εργαζόμενος στα απορρίμματα.» δηλώνει ευχόμενος να πάνε όλα καλά «Λατρεύουμε την Ελλάδα, την σημαία μας» λέει συγκινημένος και συνεχίζει «και ξερό ψωμί να τρώμε την Ελλάδα δεν μπορούμε να την απαρνηθούμε. Μακάρι να πάνε όλα καλά. » λέει ξανά περιμένοντας κι εκείνος τη δική του ευκαιρία.
Φώτο:Αμέτ Σαλή Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος