Τρίπολη:”Κάναμε αρκετά, μπορούμε περισσότερα”

“Περιμένουμε απ’ την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου να προχωρήσει την μελέτη, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τα έργα στο Μεθύδριο, ώστε αυτή, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να “τρέξει” η δημοπράτηση”.

Αυτό δήλωσε, ο πρόεδρος του δ.σ. του Συνδέσμου Μεθυδρίου, δημοτικός σύμβουλος, κ. Γ. Αδαμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας τον απολογισμό δράσης της διοίκησής του.
Και συνέχισε: “Προχωρήσαμε τις άδειες χρήσης νερού και τις γεωτρήσεις. Στις πηγές Πυργακίου και Μεθυδρίου, προχωρήσαμε σε καθαρισμό, σε στεγανοποίηση παραθύρων, ενώ στον κεντρικό αγωγό Μεθυδρίου, αποκαταστήσαμε τις βλάβες για αποφυγή διαρροών, ενώ συντάξαμε και μελέτη για την προστασία του”.
Και κατέληξε”Στη γεώτρηση, στις Ράχες Νεοχωρίου, αποκαταστήσαμε βλάβες, ενώ προχωρήσαμε και σε καθαρισμούς και στεγανοποιήσεις για τις δεξαμενές σε Κορύθιο, Στενό και Τεγέα. Στον 1,5 χρόνο, κάναμε αρκετά, μπορούμε περισσότερα και γι’ αυτό δουλεύουμε. Καλούμε τους οφειλέτες του Μεθυδρίου, να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους γιατί μόνο έτσι μπορεί ο Σύνδεσμος να επιτελέσει σωστά το έργο του”.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος