Σέρρες: Εκ νέου πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ο Θόδωρος Καμπούρης

Ο Θόδωρος Καμπούρης – που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Σερρών- αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Σερρών της ΝΔ.

Σύμφωνα με τη Βασική Εγκύκλιο για τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών 2016, σε περίπτωση μοναδικού υποψηφίου για το αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, η αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε μπορεί με απόφασή της να ανακηρύξει ως εκλεγέντα τον μοναδικό υποψήφιο.

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Με το Νι και με το σίγμα» της ΕΡΤ Σερρών ο κ. Καμπούρης τόνισε πως μεταξύ των κυρίαρχων στόχων της νέας του θητείας είναι η διεύρυνση των Τοπικών Οργανώσεων «Πρώτα απ’ όλα, στόχος είναι η διεύρυνση των Τοπικών Οργανώσεων, να μπορούν να μπούν στην κοινωνία, να δουλέψουν οι Τ.Ο στους επτά Δήμους – είναι επτά Τοπικές Επιτροπές. Ενδεχομένως να δημιουργήσουμε και άλλες Τοπικές Επιτροπές με τη σύμφωνη γνώμη της Κεντρικής Διοίκησης γιατί είναι πολύ μεγάλες οι αποστάσεις στο Ν.Σερρών τόνισε ο κ. Καμπούρης λέγοντας παράλληλα πως στο διάστημα της προεδρίας του – περίοδος με πολλές εκλογές, τη μετακόμιση των γραφείων- ρυθμίστηκε και επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα το οικονομικό, το οποίο ξεπεράστηκε με τη βοήθεια των μελών και αυτή την ώρα δεν υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος