Κομοτηνή: Ετοιμοπόλεμοι οι παλαίμαχοι του Πανθρακικού

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι ο προπονητής της ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και φίλων του Πανθρακικού. Ο Σύλλογος των Παλαιμάχων έχει στόχο να δηλώνει το δικό του παρόν στα «ζητήματα» που αντιμετωπίζει η κοινωνία, αλλά και οι παλαιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Ζητήματα» που για να αντιμετωπιστούν, λόγω της Κρίσης, χρειάζεται πολλές φορές να βάζουν το χέρι τους πολλοί.

«Όταν οι ανάγκες το απαιτούν φοράμε και πάλι τα ποδοσφαιρικά μας παπούτσια» δηλώνει ο κος Παπαδόπουλος σημειώνοντας ότι συμμετέχουν σε τουρνουά και φιλικά παιχνίδια με τον μεγαλύτερο σε ηλικία, τον κ. Απόστολη Χατζηϊωαννίδη να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα και στους υπολοίπους. Από τους ξένους ποδοσφαιριστές ο Ζόραν Στοϊνοβιτς είναι από τα πρώτα μέλη του Συλλόγου, άλλωστε ποτέ δεν έφυγε από την οικογένεια του Πανθρακικού. Εκτός από την φιλανθρωπική δράση που στέκεται αφορμή για τις συναντήσεις τους, η ίδια η αγάπη για τον Πανθρακικό αποτελεί συγκολλητική ουσία. «Ξαναζωντανεύουν πάλι θύμησες από συμμετοχές σε αποστολές του Πανθρακικού και τα γέλια και οι συγκινήσεις ποτέ δεν λείπουν» δηλώνει ο κος Παπαδόπουλος που έχει αναλάβει και το δύσκολο έργο δύο φορές την εβδομάδα να προπονεί τα… «κουρασμένα παλληκάρια» του Πανθρακικού. «Αντέχουν, αντέχουν, όσο η καρδιά και η ηλικία το επιτρέπουν» αποκαλύπτει γελώντας σημειώνοντας την κοινή αγάπη όλων για τον Πανθρακικό που φέρνει σε δεύτερη μοίρα την φυσική κατάσταση.

Όσον αφορά στον υποβιβασμό της πρώτης ομάδας ο κος Παπαδόπουλος σπεύδει να παραδεχτεί ότι υπάρχει στεναχώρια στους παλαίμαχους «δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έπεσε η ομάδα, ωστόσο, θα σταθούμε δίπλα στον Πανθρακικό κι όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε ευχόμενοι γρήγορα να επανέλθουμε στην μεγάλη κατηγορία».
Επόμενη εμφάνιση των παλαιμάχων του Πανθρακικού, αυτή σε τουρνουά της Θεσσαλονίκης μετά το Πάσχα κι αμέσως μετά σε ένα φιλικό εντός έδρας. Άλλωστε, όπως έχουν αποδείξει οι παλαίμαχοι του Πανθρακικού, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν…
Φώτο:Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος