Κέρκυρα: Ανετράπη απορριμματοφόρο στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου

Ανετράπη σήμερα τα ξημερώματα απορριμματοφόρο του δήμου στην προσπάθεια εναπόθεσης απορριμάτων στο Α’ κύταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας Στ. Κορφιάτης συστήνει στους εργαζόμενοι στα απορριματοφόρα να τηρούν με αυστηρότητα τα όρια ασφαλείας.

Στο μεταξύ , στην Γενική Λαϊκή Συνέλευση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονιου που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της χωματερής Τεμπλονιου , εξ αιτίας της εναπόθεσης των απορριμμάτων εκτός κυττάρου Β και στους χώρους των υπό ανάπλαση κυττάρων Α και Γ , αποφασίστηκε από το ΔΣ και τους κατοίκους της περιοχής να αποτρέψουν στο μέλλον την παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων ΕΚΤΟΣ κυττάρου Β η οποιανδήποτε άλλη παράνομη εργασία που θα αντιληφθούν στον χώρο.
Αναμένοντας το πόρισμα ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της υπηρεσίας περιβάλλοντος της ΠΙΝ , οι κάτοικοι συνεχίζουν τις προγραμματισμένες ενέργειες του Συλλόγου και με άλλου είδους δράσεις με σκοπό την απομάκρυνση της χωματερής από την περιοχή Τεμπλονιου .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος