Κέρκυρα: Ισόπαλο το παιγνίδι του ΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κέρκυρα και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε αγώνα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 14΄, όμως δεν πίστεψε στη νίκη, έχασε σωρεία ευκαιριών με επιπόλαιο τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο το «πλήρωσε» ακριβά με γκολ του εξαιρετικού Τουράμ που δέχθηκε στο 74΄.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 14ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από αριστερά ο Λαμπρόπουλος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 0-1.
Στο 38΄, από μπαλιά του Αλμέιδα ο Μάνταλος έπιασε απευθείας το σουτ αλλά ο Κουτζαβασίλης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά γωνία. Αφού δεν δέχθηκαν δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν στην επανάληψη, ισορρόπησαν τον αγώνα και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Τουράμ στο 74΄: από αδράνεια του Ντίντακ ο Σπίνουλας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσε να τη βρει και ο επιθετικός έγραψε το τελικό 1-1 με πλασέ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος