Κομοτηνή: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Array

Μια ώρα πριν τελειώσει η βάρδια σε ένα γεμάτο από πελάτες Σάββατο οι εργαζόμενοι στο κατάστημα του Grand Masoutis, που βρίσκεται στα ανατολικά της Κομοτηνής, έγιναν μάρτυρες σκηνών βγαλμένες από αστυνομική κινηματογραφική ταινία. Ήταν λίγο πριν τις οκτώ όταν άγνωστος κουκουλοφόρος άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου κατάφερε και πήρε τις εισπράξεις της ημέρας από ταμεία του καταστήματος. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός! Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη. Η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα που επέδειξε, η χρήση όπλου και η επαγγελματική διαφυγή προβληματίζουν τις αρχές καθώς φανερώνουν εμπειρία, “κάτι που είχε μελετηθεί κι οργανωθεί σωστά ή κάτι που έχει ξαναγίνει από τον ίδιο” ¨δηλώνει έμπειρη αστυνομική πηγή.

Είναι η δεύτερη φορά που ταμείο της επιχείρησης Masouti στην Κομοτηνή μπαίνει στο στόχαστρο επιτήδειων. Το ίδιο είχε συμβεί και στο κατάστημα που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της πόλης. Σίγουρα πάντως οι εργαζόμενοι χθες στο κατάστημα και ιδιαίτερα η ταμίας θα κάνει καιρό να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν τρεις περίπου εβδομάδες παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πάλι σε super market, μικρότερο αυτή τη φορά, σε άλλο σημείο της πόλης. Και τότε ο δράστης με την χρήση όπλου πήρε τις εισπράξεις από ταμείο με την έντρομη υπάλληλο να μην μπορεί να αντιδράσει κι απομακρύνθηκε τρέχοντας. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται video στο οποίο έχει καταγραφεί η ληστεία λεπτό προς λεπτό.
Φώτο:Κατάστημα Masouti στην Κομοτηνή Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος