Ώρες επίσκεψης του κοινού στο θωρηκτό Αβέρωφ

Καθημερινά από τς 9 το πρωί έως τις 14:00 μ.μ και το απόγευμα από τις 16:00 έως 18.30 μ.μ μέχρι την 28η Οκτωβρίου το κοινό μπορεί να επισκέπτεται το θωρηκτό Αβέρωφ, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διευκρίνισε ότι η τελευταία είσοδος για το κοινό είναι 45 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του επισκεπτηρίου, τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες – δηλαδή 13:45 μ.μ. και 17:45 μ.μ αντίστοιχα – για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και για την αποφυγή περιττής ταλαιπωρίας. Από τις 29 Οκτωβρίου, οι ώρες επισκέψεως του κοινού για το απόγευμα θα είναι από τις 15:00 έως τις 17:30 μ.μ. ( τελευταία είσοδος 16:45 μ.μ).

Στο μεταξύ, περισσότερα από 27.000 άτομα, κάθε ηλικίας και από όλες τις περιοχές της βόρειας Ελλάδας, επισκέφθηκαν, μέσα σε μόλις εννέα ημέρες, το ιστορικό θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ», το οποίο έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 26ης και 28ης Οκτωβρίου.

Ήδη, εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης, έχει δοθεί παράταση στην παραμονή του θρυλικού θωρηκτού στο λιμάνι της πόλης μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι εξετάζεται το σενάριο και νέας παράτασης, καθώς η επισκεψιμότητα ξεπερνά ακόμα και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις.

Υπογραμμίζεται πως οι επισκέψεις για τα σχολεία και τους μαθητές είναι δωρεάν, ενώ για το υπόλοιπο κοινό το εισιτήριο είναι 3 ευρώ και 1,5 ευρώ το μειωμένο. Όλες οι επισκέψεις γίνονται σε ομάδες των 40 ατόμων. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκέψεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 210-9888211 και 2310-593185/4 και 6947 159787, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  averof@navy.mil.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος