Κομοτηνή:Υγρές παγίδες οι Ιρλανδικές Διαβάσεις

Array

Κομοτηνή:Υγρές παγίδες οι Ιρλανδικές ΔιαβάσειςΓια την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών, κατόπιν εισήγησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, αποφασίστηκε το κλείσιμο – μέχρι νεοτέρας- του δρόμου από τις Ιρλανδικές Διαβάσεις του Μεσοχωρίου, του Ηφαίστου, του Μωσαϊκού, του Σκαλώματος και Λοφαρίου εξαιτίας του μεγάλου όγκου των νερών.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Μεσοχωρίου και του Ηφαίστου έκλεισαν κατόπιν απόφασης της Τροχαίας Κομοτηνής, ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Μωσαϊκού κατόπιν απόφασης του Α.Τ. Ιάσμου, ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Σκαλώματος κατόπιν απόφασης του Α.Τ. Αρριανών και ο δρόμος για την ιρλανδική διάβαση του Λοφαρίου κατόπιν απόφασης του Α.Τ. Σαπών.

Προηγήθηκε ενημέρωση των Αρμόδιων Αρχών, της Πολιτικής Προστασίας και του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, προκειμένου να έχουν την ακριβή εικόνα του μεγέθους του προβλήματος.

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Αν. Μ. Θράκης γνωστοποιήθηκε η απόφαση  ως εξής ” ανακοινώνεται η διακοπή κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στις Ιρλανδικές Διαβάσεις της Π.Ε. Ροδόπης Μεσοχωριού – Ήφαιστου – Μωσαϊκού – Σκαλώματος και Λοφαρίου.”

Για την ενημέρωση τους οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ στο http://cp.pamth.gov.gr και της Αστυνομίας στο http://www.astynomia.gr/newsite.php?&lang=

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος