Ο Νίκος Λαζαρίδης στην ΕΡΑσπορ για τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ

Ο αμυντικός του Ατρόμητου Νίκος Λαζαρίδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη, Μπάμπη Παπάζογλου για τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ.

Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε:

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Φενέρ: «Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε και για τον κόσμο. Κοιτάξαμε στα μάτια τη Φενέρ και αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι τα χρήματα και τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο αν πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις. Για άλλη μία χρονιά αδικηθήκαμε από τη διαιτησία, όπως είχε γίνει και με τη Νιουκάστλ, ειδικά στον αγώνα στην Αγγλία. Αν κάποιος άξιζε να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς. Κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν δύο, τρεις περιπτώσεις που μας αδίκησε η διαιτησία. Ειδικά στο πέναλτι στον Μαρσελίνιο και στο γκολ του Φαν Πέρσι. Στη φάση του Μαρσελίνιο ο διαιτητής μας είπε ότι δεν έγινε τίποτα. Και στο γκολ του Φαν Πέρσι το φάουλ που κάνει φαίνεται με γυμνό μάτι. Ισως έχει απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος που είπε ότι δεν σέβονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως αν έμενε το 0-0 να πηγαίναμε με άλλη ψυχολογία στην Τουρκία. Αν βάζαμε ένα γκολ, φαντάζεστε τι μπορούσε να γίνει».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Περιμέναμε κάποια στιγμή ότι θα είχαμε πίεση από τη Φενέρ, αλλά πέρα από την κατοχή μπάλας και μία, δύο φάσεις δεν αισθανθήκαμε ιδιαίτερη πίεση. Μπορεί και να μας υποτίμησε. Το θέμα όμως είναι ότι χάσαμε».

Για τη ρεβάνς: «Θα πάμε στην Τουρκία όπως παίξαμε χθες. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα και εντός κι εκτός έδρας. Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, δύσκολο, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Ο στόχος φέτος δεν αλλάζει. Θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ, να βγούμε ξανά στην Ευρώπη και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Κύπελλο. Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα είναι πιο δύσκολο με την παρουσία των ΑΕΚ και Ηρακλή, αλλά έχουμε την ομάδα και τις εμπειρίες για να τα καταφέρουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος