Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές στα δυτικά (video)

Συννεφιά αναμένουμε το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας χωρίς αυτό να συνεπάγεται βροχές στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Στην δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες με αντίστοιχα φαινόμενα να παρουσιάζονται τοπικά στην δυτική Πελοπόννησο αλλά και στην βόρεια και δυτική Θεσσαλία. Δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, ενώ συννεφιές χωρίς βροχές θα έχουμε στην Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με την θερμοκρασία να είναι πιο γλυκιά από τις προηγούμενες μέρες αφού δε θα πέσει κάτω από τους 7 βαθμούς Κελσίου στο ορεινό κομμάτι της χώρας και τους 10 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 18  βαθμούς στα βόρεια και τους 24 με 25 στα πεδινά και κάποια νησιά.

Στην Αττική αναμένονται αραιές συννεφιές οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώνουν και θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου με τους ανέμους στα 4 με 5 μποφόρ.

Η Θεσσαλονίκη θα έχει συννεφιά, κατά διαστήματα πιο πυκνή, που ενδέχεται να δώσει και ελαφρές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι 3 με 4 και κατά τόπους 5 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος