Πανέτοιμη και ασφαλής η αναβαθμισμένη πρότυπη παιδική χαρά δίπλα στο Σινέ Τζένη Καρέζη του δήμου Παύλου Μελά, μέσα στο πράσινο περιβάλλον της περιοχής Ελπίδος Πολίχνης, άνοιξε την αγκαλιά της διάπλατα και υποδέχεται μικρούς επισκέπτες με τους συνοδούς τους.
Με την έλευση του Μάη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με τις οποίες ανακατασκευάστηκε η παλιότερη παιδική χαρά, που αναπτύσσεται στο ύψος της συμβολής των οδών Φιλίππου και Καρυπίδη, στην ΔΕ Πολίχνης, σε μια γειτονιά κυψέλη πολιτισμού, με χώρους τοπόσημα του Δήμου Παύλου Μελά, τον θερινό κινηματογράφο Τζένη Καρέζη, το Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης», το Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης «Χρύσανθος Θεοδωρίδης» και με το μοναδικό Πάρκο της Κρύας Βρύσης.
Τον Ιανουάριο είχε ξεκινήσει η παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του έργου «Βελτιώσεις – Ανακατασκευές παιδικών χαρών», με το οποίο ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη, εργασίες αναβάθμισης και αποκατάστασης συνολικά 16 παιδικών χαρών, σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης εκφράζει την ικανοποίησή του για την παράδοση της παραμυθένιας παιδικής χαράς στους λιλιπούτειους κατοίκους της νότιας πλευράς της Πολίχνης. Με βάση τις αρχές της οικολογίας, δημιουργήθηκε ένας πρωτότυπος λειτουργικός και φιλικός προς το περιβάλλον πόλος παιχνιδιού, μέσα σε ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά και τους συνοδούς τους και με προδιαγραφές που διευκολύνουν την πρόσβαση των παιδιών με αναπηρίες.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών φρόντισε να διαμορφωθεί ένας ελκυστικός τόπος αναψυχής, ο οποίος ξεχωρίζει κυρίως λόγω της προνομιακής του θέσης μέσα στο φυσικό περιβάλλον, δίπλα σε δέντρα και θάμνους, με σήμα κατατεθέν τους πολύχρωμους λόφους και με σειρά πλεονεκτημάτων όπως τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, τα δάπεδα ασφαλείας που απορροφούν τους κραδασμούς στις περιπτώσεις πτώσης των παιδιών, τα ασφαλή, πιστοποιημένα και σύγχρονα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος