Επίσκεψη του γενικού προξένου Ντίσελντορφ στην Ελληνική Κοινότητα Viersen

Συνάντηση γνωριμίας με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ, Βασίλη Κοΐνη, διοργανώνει το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου η Ελληνική Κοινότητα Viersen στην περιοχή της Άνω Ρηνανίας-Βεστφαλίας. 

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της Κοινότητας, ο γενικός πρόξενος, επιθυμώντας να γνωρίσει από κοντά τον ελληνισμό της περιοχής, αποδέχθηκε την πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου Κοινότητας για τη συνάντηση του Σαββάτου.

Επίσκεψη του γενικού προξένου Ντίσελντορφ στην Ελληνική Κοινότητα Viersen

Πριν τη συνάντηση γνωριμίας με τους ομογενείς της περιοχής, ο κ. Κοΐνης θα συναντηθεί με εκπροσώπους ελληνικών φορέων και της τοπικής εκκλησίας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Viersen, ο πρεσβύτερος πατέρας Κωνσταντίνος ως εκπρόσωπος της τοπικής εκκλησίας, εκπρόσωπος τμημάτων μητρικής γλώσσας (σχολείο), εκπρόσωπος του χορευτικού συλλόγου ΜΕΡΑΚΙ, εκπρόσωπος Συλλόγου Καπνοφυταίων Γερμανίας και  ομογενείς που είναι μέλη στο συμβούλιο ενσωμάτωσης αποδήμων της πόλης Φιέρζεν. 

Τέλος, σε συνεδρίαση και μετά από πρόταση του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Φιερζεν και περιχώρων, έχει παρθεί ομόφωνα απόφαση να ανακηρυχθεί ο γενικός πρόξενος ως επίτιμο μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Viersen.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Δορυφόρος Μονάχου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος