Αλεξανδρούπολη: Συνεργασία Δούκα με Λαμπάκη για την διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων για το λιμάνι

Σε μία μόνιμη συνεργασία για την διεκδίκηση των χρηματοδοτήσεων που απαιτούνται τόσο από την Περιφέρεια ΑΜΘ όσο και από την κεντρική διοίκηση για την υλοποίηση των αξιολογημένων και αναγκαίων υποδομών που πρέπει να γίνουν ώστε να αναπτυχθεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, συμφώνησαν εχτές ο δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης και ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας κατά την διάρκεια της συνάντησης τους που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού.

Ο πρόεδρος του ΟΛΑ ενημέρωσε επίσης τον κ. Λαμπάκη για τα μνημόνια κατανόησης που υπογράφηκαν με τα Αιγυπτιακά λιμάνια και τις θετικές επιπτώσεις που θα έχουν για τον λιμένα της Αλεξανδρούπολης και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την αποτελεσματικότητα των νέων δυνατοτήτων που ανοίγονται.

Ακολούθησε συνάντηση μεταξύ του κ. Δούκα και του Προϊσταμένου του Τελωνείου της Αλεξανδρούπολης κ. Πολυχρόνη Τσομπανόπουλο, όπου συζητήθηκαν οι νέες δραστηριότητες ανάληψης στο λιμάνι οι οποίες απαιτούν περισσότερη συνεργασία και αλληλοενημέρωση μεταξύ των δύο υπηρεσιών και υποστήριξη κοινών πρωτοβουλιών σε μία περίοδο που όπως τόνισαν, ο ρόλος του λιμανιού και του τελωνείου θα αναβαθμιστούν σε αυτήν την διαταραγμένη γεωγραφικά περιοχή της βορειοανατολικής Μεσογείου.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος