Χανιά: Τραγικό τέλος για 46χρονο μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του – Πιθανότερη αιτία το τσιγάρο (video)

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Χανιά, όταν στις 08:35 το πρωί, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Συμβουλάκη στο Σόδυ Προφήτη Ηλία στα Χανιά, που όπως αποδείχτηκε στάθηκε μοιραία για τον 46χρονο ένοικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, την Πυροσβεστική ενημέρωσαν γείτονες. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο 46χρονος έμενε μόνος του και η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, οπότε χρειάστηκε να την σπάσουν οι πυροσβέστες προκειμένου να μπουν. Τελικά, εντόπισαν τον άνθρωπο νεκρό, πιθανότατα λόγω των αναθυμιάσεων.

Χανιά: Τραγικό τέλος για 46χρονο μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του – Πιθανότερη αιτία το τσιγάρο (video)

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο άτυχος άνδρας ξάπλωσε στο κρεβάτι με τσιγάρο αναμμένο, τον πήρε ο ύπνος και το τσιγάρο προκάλεσε την φωτιά αρχικά στο στρώμα και στη συνέχεια σε άλλα σημεία του σπιτιού. Απ’ότι φαίνεται εκείνος άρχισε να πνίγεται από τους καπνούς, προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε λιπόθυμος μπροστά στην είσοδο. Εκεί τον βρήκαν και οι πυροσβέστες όταν μπήκαν στο σπίτι.

Όπως είπαν περίοικοι στην ΕΡΤ Χανίων ο 4χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε ειδοποιηθεί η Υπηρεσία της Πρόνοιας για να τον βοηθήσει. Σύμφωνα όμως με τους γείτονες εκείνος δεν δεχόταν οποιαδήποτε βοήθεια. Για τα ακριβή αίτια θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία νεκροτομή.

Ρεπορτάζ: Π. Χουλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος