ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ:Δραστηριότητα κομμάτων

– Στο ζενίθ βρίσκεται η κινητικότητα των κομμάτων εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, θα βρεθεί τη Δευτέρα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Ο κ. Τσιρώνης θα παραβρεθεί στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, ενώ θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση που θα γίνει στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην πλατεία δικαστηρίων, στον Πύργο.

– Αύριο ώρα 1 το μεσημέρι στο μικρό συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας, ο Γρηγόρης Ψαριανός, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο Ηλείας για το « Ποτάμι», ενώ κατά την επίσκεψή του στο Νομό μας θα έχει επαφές, με φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

– Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει το ΚΚΕ την προσεχή Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Πύργου με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο. Ανάλογη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 8 το βράδυ  στην πλατεία Αγιου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, με ομιλητή τον υποψ. βουλευτή Άγγελο Κολόσακα.

– Συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση των υποψηφίων και των βασικών προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο στον Πύργο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος