Κέρκυρα: Σύλληψη για διακεκριμένες κλοπές

Συνελήφθη την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 32χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην Κέρκυρα. Στην υπόθεση αυτή η αστυνομία εξιχνίασε συνολικά (10) υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων καθώς και (9) απόπειρες που πραγματοποιήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες. Στη λεία του α32χρονου είναι η κλοπή δύο δίκυκλων μοτοσυκλετών, το χρονικό διάστημα από 05 έως 08-12-2017, από την πόλη της Κέρκυρας, η διάρρηξη, το ίδιο χρονικό διάστημα, εμπορικής επιχείρησης και καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με λεία, το χρηματικό ποσό των (680) ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η παραβίαση εμπορικής επιχείρησης, στις 28.01.2018, στην πόλη τη Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ και (2) κινητά τηλέφωνα και η διάρρηξη, στις 14.02.2018, πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νότια Κέρκυρα, από το οποίο αφαίρεσε, προϊόντα καπνού συνολικής αξίας (2.500) ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ περίπου.
Οι δύο (2) δίκυκλες μοτοσυκλέτες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καθώς και μεγάλο μέρος των προϊόντων που είχε αφαιρέσει, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η έρευνα για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής του 32χρονου και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο 32χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων που τον βαρύνει, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος