Κομοτηνή: Από την Τρίπολη με αγάπη

42 δικηγόροι από την Αρκαδία, με κάποιους από αυτούς να έχουν σπουδάσει στην Νομική Σχολή της Κομοτηνής, επέλεξαν την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την πρωτοχρονιάτικη εκδρομή τους. Τα πέντε τελευταία χρόνια ο Δικηγορικός Σύλλογος Τριπόλεως καθιέρωσε και κάνει μια εκδρομή μετά την Πρωτοχρονιά επιλέγοντας την Βόρειο Ελλάδα. «Είναι οι ακρίτες της πατρίδας μας και ξέρουμε ότι έχουν ωραία μέρη. Θέλουμε να γνωρίσουμε τη Βόρειο Ελλάδα που είναι μακριά από τη δική μας περιοχή και από το κέντρο της Πελοποννήσου την Αρκαδία.» δηλώνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Κωστόγιαννης γοητευμένος από την ομορφιά του τοπίου και την ζεστασιά των ανθρώπων.

«Όσο πιο πολύ γνωρίζουμε αυτόν τον τόπο, τόσο πιο πολύ τον αγαπάμε» δηλώνει και προσθέτει «Ένας τόπος δεν είναι μόνο η φυσική του ομορφιά, αλλά και οι άνθρωποί του, πιστεύουμε ότι οι βορειοελλαδίτες είναι ζεστοί και εγκάρδιοι άνθρωποι, ένας λόγος που ερχόμαστε προς τα εδώ είναι ότι έχουμε σε εκτίμηση τους ανθρώπους αυτής της περιοχής.»

Έχοντας επιλέξει ως ορμητήριο την Καβάλα γνώρισαν τις παρακείμενες πόλεις, Ξάνθη και Κομοτηνή γευόμενοι τα τοπικά προϊόντα. « Καλέσαμε τους ντόπιους δικηγόρους στην Αρκαδία να τους φιλοξενήσουμε εμείς» αποκάλυψαν μαρτυρώντας ότι η αγάπη αυτή θα έχει μέλλον .
Φώτο: Πρόεδρος Δ.Σ. Τρίπολης Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος