Κομοτηνή: Δεκαήμερο εκπτώσεων χωρίς πελάτες

Δεν «συγκίνησε» το δεκαήμερο των εκπτώσεων στην τοπική αγορά της Κομοτηνής. Οι καταστηματάρχες κάνουν τον απολογισμό τους και δηλώνουν απογοητευμένοι. «Δεν υπάρχει ρευστότητα και δεν υπάρχει διάθεση για αγορές» δηλώνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής η κα Κική Κωνσταντινίδου και σημειώνει ότι η κίνηση σε σχέση με πέρσι ήταν πεσμένη.

«Αυτό σε μια μικρή αγορά, όπως αυτή της Κομοτηνής είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού» δηλώνει η Κομοτηναία πρόεδρος σημειώνοντας ότι οι συνάδερφοι της δεν πήραν τις ανάσες που προσδοκούσαν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στο τέλος του χρόνου.

Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ένδυσης υπόδησης στην Κομοτηνή που σημειώνουν ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος έχει ως μόνο αποτέλεσμα να αποδυναμώσει την έναρξη της προ χριστουγεννιάτικης περιόδου. «Ατονεί περισσότερο και δεν ενδυναμώνει την αγορά της Κομοτηνής» δηλώνουν μη κρύβοντας τον προβληματισμός τους εναποθέτοντας τώρα πια όλες τους τις ελπίδες στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Φώτο:Αγορά της Κομοτηνής Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος