Κομοτηνή: Ν. Τόσκας: «Ξεκινάει η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ»

Στην Κομοτηνή βρέθηκε το Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος εγκαινίασε τη λειτουργία γραφείου της κίνησης «Πράττω», όπου το παρόν έδωσε και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουΐκ.
Η κίνη

ση «Πράττω» μια ιδεολογικο-πολιτική πλατφόρμα, με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, η οποία έχει θέσει ως στόχο την συσπείρωση των πατριωτικών δυνάμεων, για τον απεγκλωβισμό της Χώρας από τη διεθνή επιτροπεία, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές ανάγκες.
Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνονται συνεδριάσεις, όπου θα κατατίθενται ιδέες, όπου μέσω της επεξεργασίας τους θα επιδιωχθεί να γίνει η ενδυνάμωση της Χώρας από τους πολίτες της.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα με στόχο την ποιοτικότερη λειτουργία της.
Επίσης το βράδυ ο κ. Τόσκας σε ομιλία του, αναφέρθηκε στο προσφυγικό και στο έργο της κυβέρνησης, απαντώντας σε κριτική και ερωτήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία, τον ΕΝΦΙΑ και τις δεσμεύσεις του κόμματος.
Απαντώντας ο κ. Τόσκας σημείωσε πως γίνεται δουλειά σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, καθώς πρέπει να αποδειχθεί πως μόνο με προοδευτικές δυνάμεις η ΕΕ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την οικονομική και την προσφυγική κρίση.Κομοτηνή: Ν. Τόσκας: «Ξεκινάει η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος