Κομοτηνή: Ο Έκτορας της καρδιάς τους

Ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος και ο Έκτορας κάνουν καθημερινά τη βόλτα τους νιώθοντας τα βλέμματα των διερχομένων να πέφτουν πάνω τους για πολύ ώρα. Αιφνιδιάζονται με την παρουσία τους. Όχι τυχαία. Ο Έκτορας, ένα συμπαθέστατο άσπρο Αλαμπάϊ , ένας Ποιμενικός Κεντρικής Ασίας, ζυγίζει 75 κιλά , όσα και ο ιδιοκτήτης του και είναι πολύ εντυπωσιακός στη θέασή του. «Είναι και πολύ καλός φίλος και πολύ καλός προστάτης της οικογένειας» δηλώνει ο κ. Ευαγγελόπουλος και σημειώνει ότι οι ρίζες αυτών των σκυλιών χάνονται σε περιοχές κοντά στον Ευφράτη ποταμό.

«Είναι μόλις ενός έτους, μην τον βλέπετε έτσι μεγάλο» δηλώνει αστειευόμενος και αποκαλύπτει την διατροφή του, τρώει κανονικά όπως όλα τα μεγαλόσωμα σκυλιά, δύο φορές την ημέρα, από μια κούπα φαγητό. «Είναι βαρύς, αλλά πολύ ευκίνητος, ενώ δεν του φαίνεται.» Οι συγγενείς και οι φίλοι γνωρίζουν την ύπαρξη του Έκτορα, όχι όμως και οι διαρρήκτες, έτσι, στη θέα του και μόνο, όσοι επίδοξοι έχουν κατά νου την κλοπή, αμέσως το βάζουν στα πόδια.

Τον θεωρούν μέλος της οικογένειας, απολαμβάνουν την παρέα του λέγοντας ότι είναι από τις καλύτερες και μαζί απολαμβάνουν τα γεμάτα απορία και θαυμασμό βλέμματα των τρίτων που εντελώς ξαφνικά τον βλέπουν μπροστά τους, παραμερίζοντας φυσικά στο πεζοδρόμιο να περάσει εκείνος πρώτος.
Φώτο:Ο Έκτορας με τον κ. Ευαγγελόπουλος Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος