Αναβάλλονται οι εκλογές των σχολικών εφορειών στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης

Την απόφαση αναβολής των εκλογών των σχολικών εφορειών στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης πήρε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜΘ σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειακού Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Μπαντίκου.

«Αδιαφορώντας για τα επιδεινούμενα πανελλαδικώς επιδημιολογικά δεδομένα, την διαρκή πίεση στο σύστημα υγείας και παρά το γεγονός ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά, επιμένουν στη δια ζώσης διεξαγωγή εκλογών εντός των σχολικών μονάδων παραγνωρίζοντας τους κινδύνους εξάπλωσης του ιού και διακινδυνεύοντας να μετατραπεί η εκλογική διαδικασία σε εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού με τραγικά αποτελέσματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της απόφασης.

Όπως τονίζει ο κος Μπαντίκος «ουδείς δύναται να κινείται υπεράνω του νόμου και των προβλέψεων για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Όσοι μιλούν για «καταπάτηση δικαιωμάτων» προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να επιβάλλουν την διεξαγωγή εκλογών σαν να μην υπάρχει κορονοϊός, παίζουν με την υγεία των συμπολιτών μας διότι ο κορονοϊός υπάρχει και έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τιςζωές συνανθρώπων μας». Διαβάστε εδώ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ Τελ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος