Απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Αχμέτ Ιλχάν για τα 130 κενά στην Αστυνομία Ροδόπης

Το θέμα των 130 κενών στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης έθεσε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, με την απάντηση του αρμόδιου υφυπουργού να αναφέρει πως από την Αττική δεν μπορούν να γίνουν μεταθέσεις προς την Περιφέρεια.

Στην ερώτηση του Ιλχάν Αχμέτ για τα θέματα που αφορούν την υποστελέχωση της Δ.Α. Ροδόπης ο Βουλευτής έθεσε επιτακτικά  το θέμα των 95 οργανικών κενών και των επιπλέον 45 αστυνομικών που έχουν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες αφήνοντας  130 κενά στο οργανόγραμμα της υπηρεσίας στη Ροδόπη.

Από την πλευρά του απαντήσει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου,  υποστήριξε πως οι ευθύνες βαραίνουν την δεκαετία της κρίσης 2010-2020, καθώς τότε δεν έγιναν προσλήψεις αστυνομικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Ιλχάν,  προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση  για την μη ενίσχυση με ούτε έναν αστυνομικό της Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, λέγοντας πως οι μεταθέσεις θα γίνονταν από την Αττική που έχει μεγάλο πρόβλημα.

Να σημειωθεί, όπως ανέφερε στη δευτερολογία του ο κ. Οικονόμου, για το κτίριο της  Αστυνομίας Ροδόπης γίνονται όλες οι ενέργειες, ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης “ΗΛΕΚΤΡΑ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος