Δ. Χαρίτου: Στη Βουλή η διαφοροποίηση των επενδυτικών κινήτρων ανάμεσα στις Π.Ε. της Θράκης

Το θέμα της διαφοροποίησης των επενδυτικών κινήτρων ανάμεσα στις ΠΕ της Θράκης φέρνει στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση του ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου στην ερώτηση του Ροδοπίτη πολιτικού θα απαντήσει αύριο το μεσημέρι στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός “καλείται να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο διαφοροποιήθηκαν τα επενδυτικά κίνητρα ανάμεσα στις ΠΕ της Θράκης;” Ο βουλευτής Δ.Χαρίτου έχει επισημάνει ότι “στους μέχρι σήμερα Αναπτυξιακούς Νόμους, η Θράκη πάντα αντιμετωπίζονταν ως ενιαίος χώρος, λόγω των κοινών διαρθρωτικών προβλημάτων στην οικονομία της και των πιέσεων που δέχεται από τα οικονομικά περιβάλλοντα γειτονικών χωρών, γεγονός που ανατρέπεται με τη ρύθμιση αυτή”.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Βουλευτή “δεν υπήρξε σχετική συζήτηση στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την Ανάπτυξη της Θράκης, ούτε περιλαμβάνεται κάτι ανάλογο στο πόρισμά της”.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του βουλευτή:ΔΤ & Επίκαιρη ερώτηση βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρη Χαρίτου-Αναπτυξιακός Νόμος Θράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος