Διαδικτυακή εξωστρέφεια επιδιώκουν έμποροι και παραγωγοί της Ροδόπης

Ολοένα και πιο εξοικειωμένοι με το ηλεκτρονικό εμπόριο εμφανίζονται καταστηματάρχες και καταναλωτές της Ροδόπης. Με στόχο την απόκτηση δυνατότητας πρόσβασης σε μια ακόμη αγορά εκτός από το φυσικό τους χώρο οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή, καταστημάτων και οι παραγωγοί- παρασκευαστές προϊόντων, επιδιώκουν να έχουν παρουσία και στο διαδίκτυο.

Η απήχηση εκτός ορίων Ροδόπης και εκτός συνόρων έλκει τους ιδιοκτήτες. «Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων – καταστημάτων, όχι μόνο στο χώρο της ένδυσης και της υπόδησης, αλλά και στα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης» σημειώνει καλός γνώστης του χώρου. «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη» δηλώνει στο ertnewsdev.oryx.gr ιδιοκτήτης πλατφόρμας η οποία προβάλει 120 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, όλα από τη Ροδόπη, και προσθέτει ότι από την αρχή της πανδημίας και μετά αυξήθηκε, τόσο ο αριθμός των εμπόρων, των παραγωγών, των ιδιοκτητών καταστηματαρχών που προβάλλονται διαδικτυακά όσο και αυτών που αγοράζουν.
«Το ποσοστό των κατοίκων της Ροδόπης, αλλά και των καταναλωτών από άλλες περιοχές που αγοράζουν ηλεκτρονικά έχει αυξηθεί» δήλωσε ιδιοκτήτης πλατφόρμας και σημείωσε ότι και οι πωλήσεις παρουσιάζουν ανοδικές αυξητικές τάσεις, καθώς μπαίνουν σε μια καινούργια αγορά.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται από την πλευρά τους και στις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων της περιοχής καθώς φαίνεται να έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Δεν στρέφονται μόνο στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά και ψάχνουν να βρουν φθηνές λύσεις. «Θέλουν να επιλέξουν τοπικά προϊόντα, ωστόσο, κοιτούν πρώτα την τιμή θέλοντας να περιορίσουν τα έξοδά τους» σημειώνουν οι γνώστες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος