Δημοτική Αγορά Κομοτηνής – Β. Ιωαννίδης: «Πεσμένη» η κίνηση σε σχέση με πέρσι

Δημοτική Αγορά Κομοτηνής – Β. Ιωαννίδης: «Πεσμένη» η κίνηση σε σχέση με πέρσι
Ο κος Βασίλης Ιωαννίδης

«Πεσμένη» η προ των Χριστουγέννων κίνηση στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής σε σχέση με την περσινή περίοδο, σύμφωνα με τον κο Βασίλη Ιωαννίδη, πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Ροδόπης. «Μειωμένες και οι ποσότητες που προμηθεύονται» αυτό υποστήριξε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (24-12-2021).

Δημοτική Αγορά Κομοτηνής – Β. Ιωαννίδης: «Πεσμένη» η κίνηση σε σχέση με πέρσι
Νεαρός συνάδελφος του κ. Ιωαννίδη επί το έργον

Όσον αφορά στις τιμές, ο κος Ιωαννίδης ανέφερε ότι αυτές κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, δηλαδή: 2,5-3 ευρώ το κιλό τα κοτόπουλα, 4-4,5 ευρώ το κιλό τα χοιρινό, ανεβασμένη η τιμή του μοσχαριού στα 9,5 ευρώ το κιλό. «Κάνουμε τις αγορές μας από τους ντόπιους παραγωγούς με αποτέλεσμα οι τιμές να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρώτη επιλογή το χοιρινό στη Ροδόπη με το χωριάτικο κοτόπουλο να έρχεται δεύτερο στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Όπως είπε ο κος Ιωαννίδης λόγω της Πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια, «είναι «μικρές» οι αποδείξεις που κόβουμε, πράγμα που φανερώνει αγορές για μικρές παρέες, για οικογένειες τεσσάρων ατόμων και όχι προετοιμασία για μεγάλες παρέες».
Σύμφωνα με τον κο Ιωαννίδης πάρα πολύς κόσμος επέλεξε να μπει και στα συνοικιακά κρεοπωλεία και στη Δημοτική Αγορά για να συναντήσουν τον κρεοπώλη που εμπιστεύονται και να κάνουν τις αγορές τους.

Δεκαεπτά κρεοπωλεία στεγάζονται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς. Κύριο αίτημα η μείωση της τιμής του ρεύματος. «Το σημαντικό είναι να έχει ο κόσμος χρήματα για να μπορούν να κάνουν και τις αγορές τους» είπε ευχόμενος «Υγεία – υγεία όλο τον κόσμο και όλα τα άλλα θα βρούμε. Σιγά – σιγά και με αγάπη γιατί ο κόσμος είναι πιεσμένος και δεν λείπουν οι φορτίσεις. Οπότε, υγεία, δουλειές και αγάπη για όλο τον κόσμο. Και να δούμε την Δημοτική Αγορά να γίνεται στολίδι για την πόλη μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος