Ένα “ευχαριστώ” από την ΕΡΤ Κομοτηνής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη σωτηρία της Νυμφαίας

Μια αναμνηστική πλακέτα, ευχαριστήρια για την άμεση και καθοριστική συμβολή της, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη δασική περιοχή της Νυμφαίας παρέδωσε η προϊσταμένη της ΕΡΤ Κομοτηνής, Ειρήνη Τσακίρη στον επικεφαλής της Π/Υ Κομοτηνής, διοικητή κο Κ. Παπάζογλου.

Ένα “ευχαριστώ” από την  ΕΡΤ Κομοτηνής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη σωτηρία της ΝυμφαίαςΑναλυτικότερα, για την επιτυχημένη έκβαση που είχε η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ των οικισμών Καρυδιάς και Πανδρόσου, βορειοδυτικά του περιαστικού δάσους της Νυμφαίας, τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 15 Αυγούστου 2021 ένα «ευχαριστώ» μπορεί να είναι λίγο σε σχέση με το σημαντικό έργο ήταν, όμως, αυτονόητο και ειπώθηκε δημοσίως.

Ένα “ευχαριστώ” από την  ΕΡΤ Κομοτηνής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη σωτηρία της ΝυμφαίαςΑπό την πρώτη στιγμή άλλωστε δυνάμεις του Π/Σ κινητοποιήθηκαν άμεσα, συντόνισαν το έργο όλων των εμπλεκόμενων δυνάμεων και συνέβαλαν καθοριστικά στην απομάκρυνση του κινδύνου. Από τις τρεις το μεσημέρι έως τις εννέα το βράδυ περισσότεροι από 100 πυροσβέστες επιχείρησαν στο χώρο προστατεύοντας τον ανεκτίμητο δασικό πλούτο της περιοχής, αλλά και ανθρώπινες ζωές και κατοικίες.

Να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά απείλησε δύο οικισμούς, την Πάνδροσο και την Καρυδιά και ήταν καθοριστική επίσης η συμβολή του Δήμου Κομοτηνής, του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας, όπως επίσης και των δήμων Αρριανών και Ιάσμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος