Επαναλειτουργία Κλινικών Covid στα Νοσοκομεία Ξάνθης και Κομοτηνής

Η άνοδος των κρουσμάτων κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα τη λειτουργία των κλινικών Covid στα Νοσοκομεία της Ξάνθης και της Κομοτηνής. Με δεκαπέντε (15) ασθενείς που έχουν μολυνθεί από κορονοϊό επαναλειτουργεί η Κλινική Covid της Ξάνθης και με έξι (6) αυτή της Κομοτηνής. Ήδη στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο έχουν σημειωθεί και οι απαραίτητες «χωροταξικές» αλλαγές με την Παθολογική να λειτουργεί στον 1ο όροφο και την χειρουργική κλινική να «μετακομίζει» στην Ορθοπεδική.

Επαναλειτουργία Κλινικών Covid στα Νοσοκομεία Ξάνθης και Κομοτηνής Έκκληση του δημάρχου Κομοτηνής με αφορμή την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων
Έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να τηρούν τα μέτρα προστασίας και αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού απεύθυνε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης με αφορμή την άνοδο των κρουσμάτων. Μιλώντας σήμερα Παρασκευή στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (29-10-2021) τόνισε ότι η αύξηση των κρουσμάτων είναι ανησυχητική και σημείωσε ότι λύση, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, είναι η επιλογή του εμβολίου.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Κομοτηνής, ο κος Γιάννης Γκαράνης ανέφερε ότι το Νοσοκομείο της Κομοτηνής άρχισε να νοσηλεύει ασθενείς με Covid. «Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είμαστε σε καλό σημείο. Τα κρούσματα είναι πολλά και στην περιοχή μας θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και να τηρούμε τα μέτρα» είπε.
Αναφερόμενος στην εμβολιαστική κάλυψη της περιοχής ανέφερε ότι «ο εμβολιασμός είναι το μόνο όπλο απέναντι στην Πανδημία παρόλο αυτά αυτός που δεν θέλει να εμβολιαστεί για τους δικούς του λόγους, θα πρέπει να τηρεί τα μέτρα, πάντα φορώντας μάσκα, κρατώντας τις αποστάσεις και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά».
Κέντρο Υγείας Ιάσμου: Δεν θα λειτουργήσουν ΠΙ και ΑΙ
Από την 1 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου δεν θα λειτουργήσουν τα Π.Ι και τα Α.Ι της περιοχής ευθύνης του ΚΥ Ιάσμου λόγω των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Κομοτηνής και της ανόδου του αριθμού των κρουσμάτων COVID-19 στην περιοχή σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος