Επερώτηση για την οροσειρά της Ροδόπης από τον Ιρφάν Χατζηγκενέ

“Ποιες ενέργειες έχουν σχεδιαστεί ή γίνονται για την στήριξη του πληθυσμού της οροσειράς της Ροδόπης, που βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο”, ζητά να πληροφορηθεί με επερώτηση που κατέθεσε στο Π/Σ η περιφερειακή παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Επερώτηση για την οροσειρά της Ροδόπης από τον Ιρφάν Χατζηγκενέ
Ο κος Ιρφάν Χατζηγκενέ

“Η οροσειρά της Ροδόπης αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας. Σε όλη την έκταση της αντιμετωπίζει προβλήματα κοινά. Είναι γνωστή η συνεχόμενη μείωση των εισοδημάτων, η έλλειψη επαγγελματικών προοπτικών και η συνεχής μετανάστευση των κατοίκων της!” αναφέρεται στο κείμενο της επερώτησης.

Ερωτώνται ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης μεταξύ άλλων: “Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο αναπτυξιακό πλάνο συνολικά για την ορεινή περιοχή της Περιφέρειας με συγκεκριμένο στόχο και ορατό χρονοδιάγραμμα;” και “Έχετε ασχοληθεί με άλλες αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής εντός ή εκτός του πρωτογενούς τομέα;”

“Η ολιγωρία αυτήν την ύστατη στιγμή και η αδυναμία να γίνουν κατανοητά τα προβλήματα έχουν σαφείς επιπτώσεις στην περιοχή και στις δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της, ευελπιστούμε σε μία ουσιαστική απάντηση από την πλευρά σας γιατί οι δυνατότητες είναι μεγάλες, πρόγραμμα, στόχοι και σχέδιο με χρονοδιάγραμμα απαιτείται άμεσα”.

Επερωτών Περιφερειακός Σύμβουλος είναι ο Ιρφάν Χατζηγκενέ – Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης.

Διαβάστε εδώ:08032021_ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ_ΟΡΟΣΕΙΡΑ_ΡΟΔΟΠΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος