Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού και των Διοικητών της 21ης και της 29ης Ταξιαρχίας

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησαν από κοινού ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο νέος Διοικητής της 21ηςΤεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «ΠΙΝΔΟΣ», Ταξίαρχος Γεώργιος Μπόγδανος, και ο νέος Διοικητής της 29ηςΜηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ» Ταξίαρχος Παναγιώτης Λιόντος.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού και των Διοικητών της 21ης και της 29ης ΤαξιαρχίαςΟ Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο Στρατηγό και στους Ταξίαρχους δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή τους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία τους θα είναι εποικοδομητική για την περιοχή και τους πολίτες.

Τον νέο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και τους νέους Διοικητές, της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ» Ταξίαρχο Παναγιώτη Λιόντο, της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «ΠΙΝΔΟΣ», Ταξίαρχο Γεώργιο Μπόγδανο, υποδέχθηκε σήμερα και ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού και των Διοικητών της 21ης και της 29ης ΤαξιαρχίαςΟ Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε το σημαντικό έργο του Στρατού και του Δ΄ΣΣ στην περιοχή. Τόνισε τις σχέσεις αγαστής συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα στον τομέα της πολιτικής προστασίας εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προς όφελος των πολιτών.

Τέλος, ο κ. Τσαλικίδης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του Δ ΣΣ και τους Διοικητές των Ταξιαρχιών της Κομοτηνής καλή επιτυχία στην αποστολή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος