Ετοιμάζονται οι καταστηματάρχες της Κομοτηνής για τις εκπτώσεις

Ξεκινούν από σήμερα οι θερινές εκπτώσεις για την φετινή περίοδο, μία εβδομάδα νωρίτερα, 5 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Κυριακή Κωνσταντινίδου στην ΕΡΤ Κομοτηνής, για πρώτη φορά γίνεται αυτό λόγω της πανδημίας και λόγω του ότι με την καραντίνα δεν δούλεψαν τα καταστήματα. Επίσης αυτή την εποχή η αγοραστική κίνηση είναι αρκετά πεσμένη, καθώς ίσως το αγοραστικό κοινό να περιμένει τις εκπτώσεις που συνήθως ξεκινούσαν στις 15 Iουλίου.

«Οι καταστηματάρχες λίγο αιφνιδιαστήκαμε, ωστόσο θα προσαρμοσθούμε και θα κάνουμε γρήγορα και άμεσα αυτά που πρέπει. Όπως η διπλή αναγραφή στα είδη της τιμής που υπήρχε και της εκπτωτικής. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε καλές εκπτώσεις για να ρευστοποιήσουμε τα προϊόντα μας, καθώς με τους δύο εγκλεισμούς έμειναν απούλητα πολλά είδη. Αρχικά θα ξεκινήσουμε με 30% και σταδιακά θα αυξηθούν τα ποσοστά των εκπτώσεων. Καλούμε το αγοραστικό κοινό να σπεύσει να κάνει την έρευνα τιμών και ειδών και να καταγγείλει και στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή του, ως πλασματικές εκπτώσεις», υποστήριξε η κ. Κωνσταντινίδου.

Τέλος απευθυνόμενη στο κοινό τους κάλεσε να εμπιστεύονται τα τοπικά καταστήματα της Κομοτηνής,που και επάρκεια έχουν και ποιότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα μένουν στο νομό μας και με τον κύκλο του χρήματος στηρίζονται επαγγελματίες και θέσεις εργασίας και για το μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος