Γ. Δημητριάδης: Καμία ουσιαστική στρατηγική για την αντιμετώπιση των εκκρεμών συντάξεων

Δριμεία κριτική στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας εξαπολύει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων. Ο Γιώργος Δημητριάδης που ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι «οι προσλήψεις προσωπικού στον e-ΕΦΚΑ αποτελούν έναν τεράστιο εφιάλτη για την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας».

Κατηγορούν ακόμη τον κ. Χατζηδάκη και τους συνεργάτες του για «επικοινωνιακά παιχνίδια», σημειώνοντας πως ο οργανισμός του e-ΕΦΚΑ βρίσκεται «στην ίδια και ίσως και χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν πριν αναλάβει ο κ. Χατζηδάκης».

Γ. Δημητριάδης: Καμία ουσιαστική στρατηγική για την αντιμετώπιση των εκκρεμών συντάξεωνΌπως τονίζει ο κ. Δημητριάδης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, «πέραν από τις 100 «από το παράθυρο» 18μηνες προσλήψεις, δίχως κάποιον διαγωνισμό και δίχως κριτήρια ΑΣΕΠ, που κρίνοντας εκ του αποτελέσματος αποτελούν μόνο προϊόν προεκλογικών υποσχέσεων, δεν προχώρησε σε χάραξη καμίας ουσιαστικής στρατηγικής για την επίλυση του προβλήματος των εκκρεμών συντάξεων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος