ΚΝΕ Ροδόπης: Μέτρα για την καλύτερη λειτουργία των Πανεπιστημίων

Έκκληση για τη λήψη μέτρων με στόχο την καλύτερη λειτουργία των πανεπιστημίων απευθύνει η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ και ζητά να: “Αυξηθούν τα δρομολόγια από και προς την πανεπιστημιούπολη για να μην στοιβάζονται οι φοιτητές! Να εξασφαλίζεται ότι θα είναι ζεστές οι αίθουσες στις οποίες πραγματοποιούνται οι εξετάσεις!”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ,μεταξύ άλλων, πως ενώ οι φοιτητές στοιβάζονται στα μεσα μαζικής μεταφοράς καταλήγουν να δίνουν μάθημα με τα μπουφάν σε κρύα αμφιθέατρα.

ΚΝΕ Ροδόπης: Μέτρα για την καλύτερη λειτουργία των Πανεπιστημίων
“Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση και το κράτος λειτουργούν με τεράστια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα αν πρόκειται για τα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων, ενώ αν πρόκειται για τις ανάγκες και την υγεία των πολλών αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Τα παραδείγματα αναρίθμητα. Σε ότι αφορά την Παιδεία, αυτά είναι τα αποτελέσματα της ελλιπούς χρηματοδότησης, τα οποία τα βιώνουν οι φοιτητές καθημερινά και στις σχολές τους και στις φοιτητικές εστίες, με τα σοβαρά προβλήματα για τα οποία πρόσφατα το ΚΚΕ έκανε και ερώτηση στη Βουλή. Την ίδια στιγμή βέβαια η κυβέρνηση δαπανά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την εκπαίδευση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, η οποία δεν πρόκειται να μπει στα πανεπιστήμια, καθώς οι φοιτητές με την πάλη τους μέσα απ’ τους συλλόγους τους θα την εμποδίσουν!” καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος