Κομοτηνή- Α.Φραντζής: Η Θράκη είναι μια κι αδιαίρετη, επιδιώκουμε οφέλη για την κάθε περιοχή της

«Μέχρι τώρα προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε εμπειρία, να καταγράψουμε τα πάντα, να εκπονήσουμε μελέτες για αυτό και καταγράψαμε την εμπορική κίνηση στα τελωνεία των Κήπων, των Καστανεών και της και Νυμφαίας γιατί χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (2-7-2021) ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου κι Επιχειρηματικότητας Θράκης, ο κος Αντώνης Φραντζής. Παράλληλα, σημείωσε ότι: «Θέλουμε να δούμε τι χρήματα πέφτουν στην περιοχή γιατί αυτό βοηθάει τα πάντα».

Με αφορμή την εκλογή του στο «τιμόνι» της Ομοσπονδίας ο νέος πρόεδρος, ο κος Αντώνης Φραντζής σημείωσε ότι θα αποτυπωθεί η περσινή χρονιά που ήταν, όπως είπε, « κόλαφος» εξηγώντας πως «δεν σηματοδοτεί κάτι. Ήταν σίγουρα μια μεγάλη εμπειρία για τους επιχειρηματίες που είχαν αλλιώς συνηθίσει».

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε θα συνεχιστεί η συνεργασία με τη Βουλγαρία, μέσω leader με την εκπόνηση και την υλοποίηση ενός κοινού Προγράμματος. «Η Θράκη είναι μια κι αδιαίρετη. Επιδιώκουμε οφέλη για την κάθε της περιοχή. Άλλη στόχευση η κάθε ΠΕ, αλλά μια και αδιαίρετη η Θράκη. Θέλουμε επενδύσεις που να γίνονται ισομερώς και να ισοσκελίζονται. Η Θράκη έχει μέλλον. Να γίνει ενεργειακός κόμβος, κέντρο logistics, όλοι θα πάρουμε μερίδιο, θέλει, όμως, υπομονή και δουλειά» είπε ο κος Φραντζής.

Οι προτάσεις στην Αναπτυξιακή Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης έχουν κατατεθεί με τον νέο πρόεδρο να σημειώνει «Κάναμε πολλά, είναι κρίμα να το σταματήσουμε τώρα. Έχουμε ωριμάσει αρκετά και μπορούμε να συνεχίσουμε».

Συνέντευξη –κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος