Κομοτηνή-Α.Στρατιάδης: Στο Δημοτικό Συμβούλιο ξανά το θέμα της δημιουργίας αιολικών πάρκων

Την υπόσχεση ότι το θέμα της δημιουργίας νέων αιολικών πάρκων στη Ροδόπη θα έρθει προς συζήτηση ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, όπως και η εξέταση του γενικότερου ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν ιδιωτικές εταιρείες για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην περιοχή έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος του Δ.Σ. Κομοτηνής Ανέστης Στρατιάδης.

«Συζητήσαμε το θέμα στο ΔΣ, ήταν θετική η απάντηση προς το Οικολογικό Κίνημα ,στο μέλλον θα συζητήσουμε για όλες τις άδειες που ζητούνται από τις εταιρείες για την περιοχή μας» δήλωσε ο κος Στρατιάδης στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η θέση του Οικολογικού Κινήματος πάντα ήταν υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, «αλλά», όπως σημείωσε μην κρύβοντας τον προβληματισμό του, « βλέπουμε ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη στρέβλωση και είμαι εδώ για να υποστηρίξω τους συμπολίτες μου, τους νέους ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη ζωή μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την ευαισθησία και εγρήγορση των νέων: «Χαίρομαι για τις ευαισθησίες που έχουν οι νέοι άνθρωποι» σημείωσε ο κος Στρατιάδης έχοντας χρόνια δράσης στο Οικολογικό Κίνημα της περιοχής. «Εμείς οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, να τους συμπαραστεκόμαστε, και να μπορούμε να τους βοηθάμε σε αυτές τις ευαισθησίες ».
Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Ακούστε εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος